top of page

Κορυφαίο βραβείο για το Hyundai SANTA FE


Ένα ακόμη κορυφαίο βραβείο σχεδίασης σε παγκόσμιο επίπεδο κατέκτησε η Hyundai Motor και συγκεκριμένα το Red Dot Design Awards για τα οχήματα και τις τεχνολογικές καινοτομίες της εταιρείας.

Με οικοδεσπότη το Design Zentrum Nordrhein Westfalen στη Γερμανία, το Red Dot Award: Design Concept προσκαλεί σχεδιαστές, στούντιο σχεδιασμού, εταιρείες και πανεπιστήμια να προκαλέσουν το status quo και να παρουσιάσουν τις πιο συναρπαστικές σχεδιαστικές ιδέες και τα πρωτότυπά τους σε μια διεθνή ομάδα ειδικών σχεδιασμού.


Ο κ. SangYup Lee, Executive Vice President, Head of Hyundai και Genesis Global Design δήλωσε ότι, «Αυτή η αναγνώριση αναδεικνύει την εξαιρετική αφοσίωση που επιδεικνύει η ομάδα των σχεδιαστών και των μηχανικών μας στο κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης. Υπογραμμίζει παράλληλα την αξιοσημείωτη ανταγωνιστικότητα της σχεδιαστικής ταυτότητας της Hyundai στην παγκόσμια αγορά».


Το πέμπτης γενιάς SUV SANTA FE προσαρμόζεται σε υπαίθριες δραστηριότητες, προσφέροντας έναν κορυφαίο χώρο διαβίωσης που μοιάζει με βεράντα στο πίσω μέρος χάρη στο μεγάλο μεταξόνιο και το διευρυμένο άνοιγμα της πίσω πόρτας. Το εμπρός μέρος του ολοκαίνουργιου SANTA FE χαρακτηρίζεται από ψηλό καπό, τους προβολείς σε σχήμα «Η» και τα έντονα φτερά. Το επιμηκυμένο μεταξόνιο φιλοξενεί μια τολμηρή γραμμή οροφής, ισχυρό όγκο γύρω από τα φτερά, ευκρινείς θόλους τροχών και τροχούς 21 ιντσών.


Στο εσωτερικό ενσωματώνονται βιώσιμα υλικά, όπως ανακυκλωμένο πλαστικό και φιλική προς το περιβάλλον δερματίνη. Τα χρώματα του εσωτερικού και του εξωτερικού είναι εμπνευσμένα από το φυσικό φως, φέρνοντας έμπνευση και ζωντάνια στην καθημερινή ζωή των πελατών.


Kommentare


bottom of page