top of page

Τραγωδία στο Ζούμπερι: Πνίγηκε 37χρονος προσπαθώντας να σώσει ηλικιωμένο


Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (23/6) στο Ζούμπερι όπου ένας 37χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του κατά την προσπάθεια του να σώσει ηλικιωμένο που βρισκόταν σε κίνδυνο στη θάλασσα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, η Λιμενική Αρχή της Ραφήνας ενημερώθηκε σήμερα το μεσημέρι ότι ένας 37χρονος αλλοδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή «ΚΑΛΑΜΙΑ», στο Ζούμπερι Αττικής.


Ο άτυχος 37χρονος κατά την προσπάθειά του να παράσχει συνδρομή σε λουόμενο που βρισκόταν σε κίνδυνο εντός της θάλασσας, έχασε τις αισθήσεις του. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρέθηκε άμεσα στο σημείο με το οποίο ο 37χρονος διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Σημειώνεται ότι λόγω των ανέμων υπήρχε έντονο κύμα στην περιοχή, και σύμφωνα με τις πληροφορίες, περισσότεροι λουόμενοι καθώς και ναυαγοσώστης έσπευσαν να βοηθήσουν, με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να βρεθεί τελικά εκτός κινδύνου. Ωστόσο, ο 37χρονος δεν τα κατάφερε, παρά τις προσπάθειες ΚΑΡΠΑ που έγιναν τόσο στην παραλία όσο και στο Κέντρο Υγείας.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθήνας.

Comments


bottom of page