top of page

Τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά με τρεις νεκρούς και μία τραυματία σε κρίσιμη κατάσταση


Σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το Σάββατο (17/8) έχασαν τη ζωή τους τρία νεκρά αγόρια, ηλικίας 15, 19 και 20 ετών ενώ μια 22χρονη κοπέλα δίνει μάχη για τη ζωή της στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων.


Συγκεκριμένα, το τραγικό δυστύχημα συνέβη το πρωί του Σαββάτου στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις νέοι συγκρούστηκε στον ΒΟΑΚ στην περιοχή του Γαλατά με μίνι βαν στο οποίο επέβαιναν συνολικά 19 άτομα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα δύο αγόρια άφησαν την τελευταία τους πνοή στον τόπο του δυστυχήματος, ενώ το τρίτο εξέπνευσε στα τμήμα Επειγόντων του νοσοκομείου Χανίων, όπου και μεταφέρθηκε άμεσα.


Η 22χρονη Μαρία, έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων, με την κατάστασή της να είναι σταθερή, ωστόσο τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα για την εξέλιξη της υγείας της.

Σήμερα Δευτέρα (19/8) θα πουν το τελευταίο αντίο, συγγενείς και φίλοι των τριών αγοριών που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα. Η οικογένεια και οι φίλοι του 20χρονου Θοδωρή, θα τον αποχαιρετήσουν στις 11:30 στον Ιερό Ναό Μιχαήλ Αρχαγγέλου στις Μουρνιές.


Η κηδεία του 18χρονου Νίκου θα γίνει στις 6 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κατσιφαριανών. Σύμφωνα με πληροφορίες συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν σήμερα Δευτέρα και τον 16χρονο Αλέξανδρο.

Comments


bottom of page