top of page

Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία με μία νεκρή και τρεις τραυματίες


Τροχαίο δυστύχημα συνέβη γύρω στις 12:30 το μεσημέρι της Παρασκευής (21/6) στην Εγνατία Οδό στο ύψος της Ημαθίας, με εμπλοκή τριών αυτοκινήτων. Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να χάσει τη ζωή της μία γυναίκα και να τραυματιστούν τρία άτομα τα οποία νοσηλεύονται.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε όταν τρία οχήματα συγκρούστηκαν κάτω από άγνωστες συνθήκες στην Εγνατία Οδό, λίγο πριν τον κόμβο Νησελίου, στο ρεύμα προς τη Θεσσαλονίκη. Μία γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα μετά τη σφοδρή σύγκρουση και διεκομίσθη νεκρή στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας. Δύο ακόμα γυναίκες μεταφέρθηκαν σε σοβαρή κατάσταση στο ίδιο νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες, η μία αναμένεται να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.


Η δεύτερη τραυματισμένη γυναίκα αναμένεται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και ακόμη ένας άνδρας τραυματίστηκε, ευτυχώς λιγότερο σοβαρά, και μεταφέρθηκε επίσης στο νοσοκομείο. Στο σημείο έσπευσε και η Πυροσβεστική καθώς χρειάστηκε να απεγκλωβίσει τρία άτομα που επέβαιναν στα οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο.

Comentarios


bottom of page