top of page

Τρεις μοναδικές εκδηλώσεις το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου στην Αρτέμιδα


Σε εξέλιξη βρίσκεται το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024 του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος, με τρεις νέες, ξεχωριστές εκδηλώσεις που διοργανώνει το τμήμα Πολιτισμού για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου. Όλες οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν για το κοινό και προσφέρουν ποικίλες πολιτιστικές εμπειρίες για όλες τις ηλικίες.


Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, περιλαμβάνει:


Παρασκευή, 2 Αυγούστου

Παράσταση Καραγκιόζη: Ελάτε να απολαύσετε τον αγαπημένο μας Καραγκιόζη σε μια διασκεδαστική παράσταση για μικρούς και μεγάλους.

Σάββατο, 3 Αυγούστου

Συναυλία με τη Μαρία Φαραντούρη και τον Μανώλη Μητσιά: Δύο από τις πιο εμβληματικές φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής θα μας χαρίσουν μια βραδιά γεμάτη αγαπημένες μελωδίες και αξέχαστες ερμηνείες.

Κυριακή, 4 Αυγούστου

Θεατρική Παράσταση - Κωμωδία: Κλείστε το Σαββατοκύριακό σας με γέλιο και χαρά παρακολουθώντας μια ξεκαρδιστική κωμωδία από καταξιωμένους ηθοποιούς.

Μην χάσετε αυτές τις μοναδικές ευκαιρίες να απολαύσετε ποιοτική ψυχαγωγία στον δήμο μας. Σας περιμένουμε όλους στο Πολιτιστικό Κέντρο της Αρτέμιδας.

Comments


bottom of page