top of page

Σοβαρός τραυματισμός οδηγού μηχανής από αυτοκίνητο που έκανε κόντρες στην Κέρκυρα


Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη το βράδυ της Τετάρτης (28/8) στην Κέρκυρα, όπου ένα αυτοκίνητο συμμετέχοντας σε αυτοσχέδιο αγώνα, χτύπησε διερχόμενη μοτοσικλέτα και στη συνέχεια εγκατέλειψε τραυματισμένο τον μοτοσικλετιστή.


Στην τοπική κοινωνία έχει προκληθεί μεγάλη αναστάτωση καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που κάτοικοι της περιοχής, ακόμη και ανήλικοι, συμμετέχουν σε αυτοσχέδιους αγώνες με αυτοκίνητα στη μέση του κεντρικού δρόμου, γεγονός που αυξάνει τον κίνδυνο σοβαρών ατυχημάτων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες το τροχαίο ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια αυτοσχέδιου αγώνα, που πραγματοποιήθηκε στην ευθεία της περιοχής λιβάδι Ρόπα. Το αυτοκίνητο προσέκρουσε στη μοτοσικλέτα, προκαλώντας σοβαρό τραυματισμό στον αναβάτη της, ο οποίος κινδυνεύει να χάσει το πόδι του.


Μετά τη σύγκρουση, ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε το σημείο, χωρίς να προσφέρει καμία βοήθεια στον τραυματία. Ο σοβαρά τραυματισμένος αναβάτης μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.


Η αστυνομία διεξάγει εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή με ισχυρές δυνάμεις, με σκοπό τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.



Comments


bottom of page