top of page

Τραγωδία με κατάρρευση παλαιού κτηρίου στο Πασαλιμάνι - Νεκρός 31χρονος που υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής


Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (16/4) στον Πειραιά όπου κατέρρευσε παλαιό κτήριο στο Πασαλιμάνι, κατά τη διάρκεια εργασιών, προκαλώντας τραυματισμό τριών ατόμων και τον θάνατο ενός 31χρονου αστυνομικού, όπως επιβεβαιώθηκε από τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μόραλη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 31χρονος υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής.


Το κτήριο που κατέρρευσε βρίσκεται επί της οδού Νεωρίων στο Πασαλιμάνι και, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, εκτελούνταν εργασίες την ώρα που ένα τμήμα του κατέρρευσε με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά τρία άτομα και να εγκλωβιστεί ένας άνδρας. Συνολικά στο κτήριο βρίσκονταν εννέα εργάτες την ώρα της κατάρρευσης με τους τρεις εξ αυτών να τραυματίζονται ελαφρά από τα μπάζα που προκλήθηκαν.


Στο σημείο επιχείρησαν 24 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και διασωστικός σκύλος της 1ης ΕΜΑΚ. Σύμφωνα με πρώτη ενημέρωση της πυροσβεστικής, στο σημείο είχε εγκλωβιστεί ένας άνδρας μέσα σε φορτηγό που καταπλακώθηκε από δομικά υλικά. Ο 31χρονος που εργαζόταν ως οδηγός του φορτηγού, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.


Comments


bottom of page