top of page

Το Honda MSX Grom 125 με νέο design


Το νέο Grom 125 παρουσιάστηκε για αρχή στις αγορές της Ιαπωνίας και της Ταϊλάνδης, σε δύο χρωματικές επιλογές “Pearl Horizon White” και “Matte Gunpowder Black Metallic”. Έχει μία αισθητική ανανέωση, αποκτώντας πιο σπορ και “σοβαρή” εμφάνιση, με λιγότερη χρωματική φασαρία στα νέα πλαστικά και κάλυμμα προβολέα, διατηρώντας όμως τον χαρακτήρα της “mini-me” μοτοσυκλέτας της Honda.


Ο αερόψυκτος, μονοκύλινδρος κινητήρας παραμένει σε οριζόντια διάταξη, όπως αυτή που έχουμε συνηθίσει στα παπιά, με υποτετράγωνο θάλαμο καύσης. Τα 124,9 κυβικά του μας δίνουν 10 ίππους στις 7.250 στροφές, με την ροπή να αγγίζει τα 1,13 χιλιογραμμόμετρα στις 6.000 στροφές. Ίδια παραμένει και η LCD οθόνη οργάνων, η οποία περιλαμβάνει και ένδειξη επιλεγμένης σχέσης.


Τα πλαστικά, τα οποία έχουν αποκτήσει περισσότερες και πιο αιχμηρές γωνίες, δίνοντας μία σπορ αύρα στο Grom, πλέον καλύπτουν και το τμήμα κάτω από την σέλα, όπου φαινόταν το πλαίσιο. Τα γραφικά και τα φλούο χρώματα που έχουμε συνηθίσει, εδώ απουσιάζουν, με το λογότυπο “Grom” να έχει μεταφερθεί στα πλαϊνά του ρεζερβουάρ σε γκρι χρώμα. Μπροστά, βλέπουμε ότι ο προβολέας έχει πλέον κάλυμμα, το οποίο προσθέτει όγκο, ενώ έρχεται στο ίδιο χρώμα με την υπόλοιπη μοτοσυκλέτα.


Comments


bottom of page