top of page

Το Άγιο Φως θα φτάσει στο "Ελ. Βενιζέλος" από τα Ιεροσόλυμα και μέσω AEGEAN, Olympic Air και Sky Express σε όλη την Ελλάδα


Το Άγιο Φως αναμένεται να φτάσει στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" από τα Ιεροσόλυμα, με μέριμνα της Ελληνικής κυβέρνησης και στη συνέχεια, να μεταφερθεί με προγραμματισμένες, αλλά και έκτακτες, ειδικές πτήσεις, αποκλειστικά για τη μεταφορά του Φωτός, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.


Ειδικότερα, το Μεγάλο Σάββατο, μέσω της αεροπορικής εταιρείας Sky Express, το Άγιο Φως θα μεταφερθεί από το αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" στο Ηράκλειο, τη Ρόδο, τη Μύκονο, τη Μυτιλήνη, τη Σαντορίνη, τη Χίο και τα Κύθηρα. Επίσης, με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air το Άγιο Φως θα φτάσει σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κέρκυρα, Αλεξανδρούπολη, Χανιά, Σάμο, Λήμνο, Λάρισα, Κεφαλονιά.


To πλήρωμα της εταιρείας Sky Express, το Μεγάλο Σάββατο στις πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν τόσο στην Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό προς τη χώρα, με σεβασμό στις παραδόσεις του Πάσχα θα καλωσορίσει τους επιβάτες προσφέροντάς τους πασχαλινές λαμπάδες.

Comments


bottom of page