top of page

Θύμα ξυλοδαρμού ο τέως δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς


Θύμα επίθεσης έπεσε ο τέως δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου, το απόγευμα της Δευτέρας (1/7) στη Λεωφόρο Μαραθώνος, όπου ένας οδηγός τον ξυλοκόπησε και στη συνέχεια επιχείρησε να τον τραυματίσει παρασύροντάς τον με το αυτοκίνητο.

Το απίστευτο περιστατικό το οποίο έχει καταγραφεί από κάμερα, συνέβη κοντά στα ΚΤΕΟ του Γέρακα, με πολλά άτομα να σπεύδουν να βοηθήσουν τον Βαγγέλη Μπουρνούς που δέχτηκε κλωτσιές μετά από μια μικρή διαφωνία. Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε φαίνεται ο κύριος Μπουρνούς πεσμένος στο έδαφος. Πιάνει το κεφάλι του μόλις σηκώνεται, με τους υπόλοιπους άντρες να προσπαθούν να συγκρατήσουν τον θερμόαιμο οδηγό, που όμως συνεχίζει τα χτυπήματα.


Στη συνέχεια, ενώ ο κ. Μπουρνούς είχε προλάβει να ειδοποιήσει την αστυνομία, στάθηκε μπροστά από το αυτοκίνητο για να αποτρέψει τον οδηγό να διαφύγει από το σημείο. Δυστυχώς, αυτή η κίνηση ήταν πολύ επικίνδυνη για τον τέως δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου, καθώς ο οδηγός αποφάσισε να πατήσει γκάζι και να παρασύρει με τον αυτοκίνητο τον 59χρονο.

Ο οδηγός κατάφερε να διαφύγει μαζί με μία γυναίκα που είχε ως συνοδηγό και παρόλο που η πινακίδα του αυτοκινήτου, αλλά και το πρόσωπο του οδηγού, φαίνονται καθαρά στο βίντεο, ο ίδιος από την περασμένη Δευτέρα δεν έχει εντοπιστεί ακόμα. Ωστόσο, η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται.


Όπως δήλωσε ο κ. Μπουρνούς ο οδηγός είχε πει πως ήταν αστυνομικός, κάτι το οποίο δεν ίσχυε. "Ούτε τον άγγιξα, ούτε τον έβρισα, ούτε του μίλησα", δήλωσε ο ίδιος. Επίσης, όπως ανέφερε ο κ. Μπουρνούς, ευτυχώς δεν τραυματίστηκε και δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για να λάβει τις πρώτες βοήθειες.

Comments


bottom of page