top of page

Θρίαμβος για τη Δώρα Γκουντούρα που προκρίθηκε μετά από νίκη 15-3 στις "16" της ξιφασκίας


Η Δώρα Γκουντούρα έδωσε την πρώτη της μάχη στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 όπου προκρίθηκε στη φάση των «16» στην ξιφασκία, στη σπάθη γυναικών με θριαμβευτικό τρόπο, καθώς επικράτησε με 15-3 της Καναδής Πάμελα Μπριντ' Αμούρ.


Με εντυπωσιακό ξεκίνημα στον αγώνα απέναντι στην Καναδή, καθώς προηγούνταν με 8-0 στο πρώτο σκέλος του αγώνα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια συνέχισε εξίσου δυναμικά και στο δεύτερο σκέλος, με αποτέλεσμα να πάρει μια εύκολη πρόκριση στην επόμενη φάση.

"Ξεκίνησα καλά ήμουν πολύ συγκεντρωμένη. Και τώρα συνεχίζουμε. Θα μιλήσουμε με τον προπονητή μου για κάποια λαθάκια που έγιναν και προχωράμε", δήλωσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.


Από την πλευρά του ο Θανάσης Δελενικας (σ.σ. προπονητής της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, σχολίασε: "Η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη. Είναι σε καλή κατάσταση και τώρα συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε την Γαλλίδα Μπερνετ, από την οποία δεν έχουμε χάσει ποτέ, αλλά θέλει μεγάλη προσοχή, καθώς παίζουμε στην Γαλλία και το κοινό είναι ένθερμο".

Comments


bottom of page