top of page

H Θεατρική Σκηνή Βαρνάβα συμμετείχε στο 17ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου


Για 17η συνεχόμενη χρονιά το Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής, συνεχίζει το ταξίδι του, αποδεικνύοντας την αξία που έχει η Τέχνη στη ζωή του ανθρώπου, καθώς έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητό στο κοινό.


Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, η Θεατρική Σκηνή Βαρνάβα ανέβασε χθες Δευτέρα (24/6) την παράσταση "ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΞΟΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΤΡΙΚΕΡΙ" του Θανάση Σκρουμπέλου, σε σκηνοθεσία Νίκου Γκεσούλη, στο κατάμεστο θέατρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, ενθουσιάζοντας το κοινό.


Ανάμεσα στους θεατές και ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας με την σύζυγό του Μαρία, οι οποίοι συνεχάρησαν τους ηθοποιούς και τους διοργανωτές. Η ίδια παράσταση ανεβαίνει εκ νέου την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024 (8.30μμ) στο θέατρο Μίκης Θεοδωράκης στο Δήμο Νίκαιας - Ρέντη, επίσης στο πλαίσιο του 17ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ.


Σημειώνεται ότι το 17ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων της Αττικής υποδέχεται φέτος τους κατοίκους του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου στο νέο κύκλο των παραστάσεών του και διεξάγεται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στον Ταύρο από τις 22/6/24 έως τις 30/6/24 και στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο, από τις 23/9/24 έως τις 6/10/24, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.





Αναλυτικά, το πρόγραμμα των θεατρικών παραστάσεων του 17ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου από 22/6/24 -30/6/24:




Comments


bottom of page