top of page

"Είμαστε έτοιμοι για την αντιμετώπιση πυρκαγιάς" δηλώνει ο Αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας Σπάτων - Αρτέμιδος

Έγινε ενημέρωση: 3 Μαΐ


Συζητήθηκαν στον Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος τα σχέδια για την Αντιπυρική Περίοδο 2024, τη Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου στη συνεδρίαση που πραγματοποίησε το Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος.

Με σκοπό την αντιμετώπιση των συμβάντων πυρκαγιάς, αναλύθηκαν και συζητήθηκαν ο σχεδιασμός και ο τρόπος δράσης σχετικά με την Αντιπυρική Περίοδο 2024.


Όπως δηλώνει ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής προστασίας του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος, Πουλάκης Πέτρος, "Στους μέχρι τώρα, τρεις μήνες που λειτουργούμε, έχουμε κάνει αρκετά ώστε να είμαστε έτοιμοι για τυχόν περιστατικό", συμπληρώνοντας ότι "Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, με τον Δήμαρχο μας, τον Δημήτρη Μάρκου κι όλους εμάς που αποτελούμε το κομμάτι της πολιτικής προστασίας".


Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν θα ήταν λογικό να υπάρξει εφησυχασμός. Οι πυρκαγιές εκδηλώθηκαν ήδη σε υψηλότερα ποσοστά κατά τους πρώτους μήνες του έτους σε σύγκριση με πέρυσι και δεν είναι γνωστό σε τι βαθμό θα φτάσουν το φετινό καλοκαίρι. Οι υπεύθυνοι πολιτικής προστασίας όπως και οι πολίτες θα πρέπει να είναι πάντα σε εγρήγορση για την πρόληψη και την αντιμετώπιση αυτών των σοβαρών συμβάντων που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και καταστρέφουν το περιβάλλον.

Commentaires


bottom of page