top of page

Συναυλία Ρώσικης Μουσικής - "Μουσικές Αισθήσεις" στο Meleagris Art Festival στα Σπάτα


Συναυλία Μουσικής Δωματίου - Μουσικές Αισθήσεις, θα πραγματοποιηθεί στο Αγρόκτημα Μελεάγρις στα Σπάτα, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024, στο πλαίσιο του Meleagris Art Festival που φιλοξενεί καλλιτεχνικές εκδηλώσεις με σκοπό την ενίσχυση της καλλιτεχνικής δημιουργίας και την απόλαυσή της από το κοινό.


Το 2024 ο παγκόσμιος μουσικός κόσμος γιορτάζει το έτος Προκόφιεφ. Με αυτή την αφορμή, η Μαρία-Ηλιάννα Κατσούρα (υψίφωνος), ο Ηλίας Σδούκος (βιόλα), ο Χριστόφορος Μιρόσνικοβ (βιολοντσέλο) και η Μάγδα Νικολαΐδου (πιάνο) συμπράττουν σε μία ξενάγηση στη ρωσική μουσική ερμηνεύοντας έργα των: Προκόφιεφ, Ραχμάνινοφ, Νταργκομίζκι, Γκλίνκα, Μποροντίν, Ρίμσκυ-Κόρσακοφ και Τσαϊκόφσκι.

Το Αγρόκτημα Μελεαγρίς θα είναι ανοικτό μια ώρα πριν την έναρξη της συναυλίας για να καλωσορίσει όποιον θέλει να το επισκεφθεί νωρίτερα. Μετά την εκδήλωση θα προσφερθούν εδέσματα και κρασί από το τοπικό οινοποιείο «ΕΥΟΙΝΟΣ».


Το Meleagris Art Festival φιλοξενεί καλλιτεχνικές εκδηλώσεις σε έναν παλαιό ελαιώνα στα Σπάτα Αττικής (Αγρόκτημα Μελεαγρίς) σε ένα αγροτικό – φυσικό περιβάλλον στον κάμπο των Μεσογείων και σκοπό έχει την ενίσχυση της καλλιτεχνικής δημιουργίας και την απόλαυσή της από το κοινό. Οι εκδηλώσεις αυτές, με τίτλο Concerts at the Farm έχουν ως επίκεντρο τη λόγια μουσική συχνά συνδυαζόμενη με εικαστικές ή άλλες τέχνες.


Περισσότερες πληροφορίες: https://meleagrisartfestival.gr/event/musical-senses/


Comments


bottom of page