top of page

Συμβολική βόλτα με τα νέα λεωφορεία του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος: Ο δήμαρχος Δ. Μάρκου συναντήθηκε με τον υπουργό Χ. Σταϊκούρα και τον υφυπουργό Β. Οικονόμου


Σε μια συμβολική βόλτα με τα νέα, σύγχρονα λεωφορεία που τέθηκαν σε λειτουργία για τη γραμμή του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος, ο Δήμαρχος Δημήτρης Μάρκου υποδέχθηκε τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σταϊκούρα και τον Υφυπουργό Βασίλη Οικονόμου.

Η πρωτοβουλία αυτή σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα για την αναβάθμιση των δημόσιων συγκοινωνιών της περιοχής. Τα νέα λεωφορεία, εξοπλισμένα με σύγχρονα χαρακτηριστικά φιλικά προς το περιβάλλον, προσφέρουν αυξημένες ανέσεις και καλύτερη εξυπηρέτηση στους πολίτες, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην περιοχή.


Τα οχήματα διαθέτουν κλιματισμό, χαμηλό επίπεδο κατανάλωσης καυσίμου και πρόσβαση για άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ), ανταποκρινόμενα στις απαιτήσεις ενός σύγχρονου δικτύου μεταφορών.

Ο δήμαρχος Σπάτων - Αρτέμιδος Δημήτρης Μάρκου ευχαρίστησε όλους τους αρμόδιους που συνέβαλαν στην οριστική επίλυση του σημαντικού προβλήματος που αντιμετώπιζαν καθημερινά οι κάτοικοι της περιοχής, κατά τις μετακινήσεις τους με τα προηγούμενα λεωφορεία.


Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως πλέον απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από όλους τους πολίτες που χρησιμοποιούν τα νέα λεωφορεία, ώστε αυτά να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση και να παρέχουν ασφάλεια και μία ευχάριστη εμπειρία μετακίνησης, προς όφελος όλων των συμπολιτών μας.




Comentarios


bottom of page