top of page

Συνελήφθη ο 32χρονος που είχε επιτεθεί στην 27χρονη πρώην σύντροφό του στην Αρτέμιδα


Πέρασαν σχεδόν 15 ημέρες μέχρι η Αστυνομία να προχωρήσει στη σύλληψη του 32χρονου για τον οποίο είχε προηγηθεί καταγγελία ότι είχε χτυπήσει, μαχαιρώσει και εκβιάσει την 27χρονη πρώην σύντροφό του στην Αρτέμιδα.


Ο 32χρονος αναζητούνταν στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά την τελευταία επίθεση με μαχαίρι στην 27χρονη την προηγούμενη Παρασκευή, ωστόσο δεν είχε εντοπιστεί. Μετά τη λήξη του 48ωρου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και έπειτα από 5 μέρες εντοπίστηκε στα Σπάτα και συνελήφθη.

Ο ίδιος μάλιστα σύμφωνα με τις καταγγελίες της γυναίκας, την είχε γρονθοκοπήσει μπροστά στο παιδί τους και είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές τους στιγμές. Η γυναίκα από τον φόβο της δεν έβγαινε από το σπίτι της όσο εκείνος κυκλοφορούσε ελεύθερος.


Ήταν αρχές Ιουλίου όταν την εκβίαζε με βίντεο με προσωπικές της στιγμές, το ανέβασε στο διαδίκτυο, το έστειλε και σε φίλους της. Μετά την γρονθοκόπησε μπροστά στο παιδί τους. Και τελικά πριν μια εβδομάδα τη μαχαίρωσε στην κοιλιά, καθώς το panic button δεν δούλεψε και η γυναίκα βρέθηκε στο νοσοκομείο.



 

Comments


bottom of page