top of page

Συμπλοκή με οπαδικά κίνητρα στη Φιλοθέη - Τραυματίστηκε 20χρονος


Αιματηρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα σημειώθηκε λίγο μετά τις 2.00 τα ξημερώματα στη Φιλοθέη, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 20χρονου και τη σύλληψη δύο ατόμων.


Το περιστατικό συνέβη επί της οδού Ολυμπιονίκου, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, μια ομάδα περίπου 10 ατόμων που επέβαιναν σε δύο Ι.Χ. έστησαν καρτέρι σε 5 άτομα που επέβαιναν σε ένα τρίτο αυτοκίνητο. Αφού τους ρώτησαν τι ομάδα είναι, άρχισαν να προκαλούν ζημιές στο όχημα και στη συνέχεια επιτέθηκαν στους επιβάτες του αυτοκινήτου.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει ένας εξ αυτών, άρχισε να τρέχει, πήδηξε από τοιχίο δύο μέτρων και έπεσε. Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο όπως και η Πυροσβεστική που χρειάστηκε να απεγκλωβίσει το νεαρό άτομο που είχε εγκλωβιστεί στο σημείο που είχε πέσει. Ο 20χρονος τραυματίστηκε ελαφρά και να διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.


Έπειτα από έρευνες εντοπίστηκε το όχημα των φερόμενων ως δραστών και οι αστυνομικοί μετά από έλεγχο διαπίστωσαν ότι οι επιβαίνοντες είχαν σχέση με το περιστατικό. Όλοι οι επιβαίνοντες έχουν οδηγηθεί στο τμήμα αθλητικής βίας.

Comments


bottom of page