top of page

Στη φυλακή ο 32χρονος φαρμακοποιός για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στην Αρτέμιδα


Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του, την Τρίτη (6/8), ο 32χρονος φαρμακοποιός που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε, χτύπησε και εκβίασε την εν διαστάσει σύζυγό του στην Αρτέμιδα, με την 27χρονη να δηλώνει πως τώρα νιώθει ανακούφιση και ασφάλεια.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 32χρονος φαίνεται πως αρνήθηκε τις κατηγορίες ενώ ισχυρίστηκε ότι είχε άλλοθι για την ημέρα που τον κατηγορούν. Υπενθυμίζεται ότι η 27χρονη γυναίκα είχε προχωρήσει σε καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες είχε πέσει θύμα βίας μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού της ενώ επίσης είχε δεχθεί απειλές και είχε πέσει θύμα εκδικητικής πορνογραφίας.

Ο 32χρονος κατηγορούμενος στην απολογία του φέρεται να επιχείρησε να της ρίξει ευθύνες, κατηγορώντας τη μητέρα του παιδιού του για πλαστές ιατρικές γνωματεύσεις, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν είναι ούτε καλή μάνα, και πως όλα τα κάνει για να τον εκμεταλλευτεί.


Η απάντηση της 27χρονης ήταν πως: «Όχι, αυτό δεν είναι αλήθεια. Αντιθέτως, αυτός με το παιδί δεν είχε ποτέ καλές σχέσεις, ούτε έπαιξε με το παιδί. Ήταν μονίμως μεθυσμένος, είχε αρχίσει τις ουσίες. Όσα λέει δεν είναι αλήθεια, μας έχει κάνει πολύ κακό και σε μένα και στο παιδί μου».

Παράλληλα, η γυναίκα εξήγησε πως τώρα που ο 32χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή, νιώθει πιο ασφαλής. «Νιώθω μια ασφάλεια... Και πιο πολύ για τον γιο μου, διότι φοβόμασταν να βγούμε έξω από το σπίτι μου. Πλέον θα είναι ασφαλές το παιδάκι μου, φοβόταν μήπως έρθει ο μπαμπάς και μας χτυπήσει και πάθουμε κάτι κακό. Τώρα τέλειωσαν όλα, δόξα τον Θεό. Ευχαριστώ την Ελληνική Δικαιοσύνη», ανέφερε η 27χρονη.



Comments


bottom of page