top of page

Συνελήφθη και ομολόγησε ο γαμπρός του 40χρονου για τη δολοφονία στον Διόνυσο


Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 40χρονου με καταγωγή από το Πακιστάν που εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στη Ροδόπολη Διονύσου το απόγευμα της Τετάρτης (5/6). Ο δράστης ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία είναι ο αδερφός της συζύγου του θύματος και είχε προσπαθήσει να διαφύγει στο εξωτερικό προτού τον συλλάβουν οι αστυνομικοί.


Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής προχώρησαν στη σύλληψη ενός 26χρονου το βράδυ του Σαββάτου (8/6) στον σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων Θεσσαλονίκης δυνάμει εντάλματος. Ο φερόμενος δράστης προσπάθησε να διαφύγει στη Βουλγαρία και κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο.


Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική νεκροψία-νεκροτομή, ο θάνατος του θύματος επήλθε συνεπεία εξωτερικού τραύματος στον θώρακα από νύσσον και τέμνον όργανο και κακώσεων στο θώρακα και στην κοιλιά. Από την έρευνα που διενεργήθηκε, στο πλαίσιο της οποίας αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν συνδυαστικά εγκληματολογικά ευρήματα και προανακριτικά στοιχεία, πιστοποιήθηκε η παρουσία του δράστη στον τόπο τέλεσης του εγκλήματος και η διαφυγή του από αυτόν.


Ο αδερφός της συζύγου του θύματος, κατά την απολογία του, αποδέχθηκε τις κατηγορίες και περιέγραψε την πράξη του, ενώ αναγνώρισε τον εαυτό του στο οπτικό υλικό που του έδειξαν οι αστυνομικοί των Ανθρωποκτονιών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

コメント


bottom of page