top of page

Έτοιμη η σύμβαση για την κατασκευή Δικτύων Ακάθαρτων στον Δήμο Μαραθώνος


H ΕΥΔΑΠ ενημερώνει τους κατοίκους του Δήμου Μαραθώνος για την Κατασκευή Δικτύων Ακαθάρτων, ενώ παράλληλα ζητάει από τους ιδιοκτήτες ακινήτων σε συγκεκριμένες οδούς να παραλάβουν τον κατάλογο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τα έντυπα της αίτησης για την κατασκευή της εξωτερικής διακλάδωσης της Παραλίας Νέας Μάκρης.


Η ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ:

Ενημερώνουμε τους κατοίκους και τους ιδιοκτήτες ακινήτων Νέας Μάκρης του Δήμου Μαραθώνος ότι έχει ενεργοποιηθεί η σύμβαση για την Κατασκευή Δικτύων Ακαθάρτων στο Δήμο Μαραθώνος από την ΕΥΔΑΠ ΑΕ. Στο πλαίσιο των έργων αυτών θα κατασκευάζονται (ΔΩΡΕΑΝ) οι εξωτερικές διακλαδώσεις για τη σύνδεση των ακινήτων με το δίκτυο ακαθάρτων, με το οποίο θα υλοποιούνται ταυτόχρονα.


Η σύνδεση των ακινήτων στο δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων είναι υποχρεωτική, σύμφωνα με τον Ν 1068/1980, το Π.Δ 6/1986 και την Υπουργική Απόφαση Δ16γ/010/178Γ (ΦΕΚ 846Β’/06.05 2009 – Κανονισμός Λειτουργίας Δικτύου Αποχέτευσης) και γι’ αυτό καλείσθε να υποβάλετε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά προκειμένου να κατασκευαστεί η εξωτερική διακλάδωση στο σημείο που εξυπηρετεί βέλτιστα το ακίνητό σας και να δρομολογηθεί η διαδικασία σύνδεσής του.


Ειδικότερα, καλούνται οι ιδιοκτήτες ή οι νόμιμοι εκπρόσωποι των ακινήτων των ακόλουθων τμημάτων των οδών να παραλάβουν τον κατάλογο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τα έντυπα της αίτησης για την κατασκευή της εξωτερικής διακλάδωσης της Παραλίας Νέας Μάκρης:


  • ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ (από ΜΑΡΟΥΓΚΑ έως ΝΙΚ.ΠΛΑΣΤΗΡΑ)

  • ΜΑΡΟΥΓΚΑ (από Λ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ έως ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ)

  • ΣΑΒΒΑ ΠΑΠΑΠΟΛΙΤΗ (από Λ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ έως ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ)

  • ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΣΙΡΚΑΣ (από Λ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ έως ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ)

  • ΑΝΩΝΥΜΗ (από ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΣΙΡΚΑ έως ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ)

  • ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ, ΔΑΙΔΑΛΟΥ, ΚΡΙΤΩΝΟΣ, ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ, ΑΙΟΛΟΥ, ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΠΗ, ΧΕΙΜΑΡΑΣ, ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ, ΤΗΝΟΥ, ΑΝΕΜΩΝΗΣ, ΚΟΡΑΗ, ΧΑΡ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ, ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ

  • ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ (από ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ έως Λ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ)

  • ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ (από ΑΥΡΑΣ έως ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ)

Comments


bottom of page