top of page

Συνελήφθη πλοίαρχος στο λιμάνι Ραφήνας για πρόκληση υψηλού κυματισμού στη Μύκονο και τραυματισμό δύο ατόμων


Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε από πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Ραφήνα - Μύκονος, το μεσημέρι του Σαββάτου (20/7), στην πολυσύχναστη παραλία του Άγιου Στέφανου, που βρίσκεται κοντά στο νέο λιμάνι της Μυκόνου.


Σύμφωνα με το Λιμενικό, το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο "FAST FERRIES ANDROS" προκάλεσε υψηλό κυματισμό στην παραλία "Άγιος Στέφανος" με αποτέλεσμα τον τραυματισμό λουόμενων και την πρόκληση υλικών ζημιών.

Στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής της Μυκόνου όπου κατόπιν αυτοψίας στο πλαίσιο διενεργούμενης προανάκρισης διαπιστώθηκε ότι τραυματίστηκαν δύο λουόμενοι, ενώ παρασύρθηκαν στη θάλασσα ξαπλώστρες και προσωπικά αντικείμενα.

Για το περιστατικό συνελήφθη ο πλοίαρχος του "FAST FERRIES ANDROS" με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Ραφήνας, όπου στελέχη του Λιμεναρχείου Ραφήνας προέβησαν στη σύλληψή του για παράβαση των άρθρων 291 παρ. 3 “Επικίνδυνες παρεμβάσεις στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς, πλοίων και αεροσκαφών” και 314 “Σωματική βλάβη από αμέλεια” του Π.Κ.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μυκόνου.

Comentarios


bottom of page