top of page

Το νέο scooter QJMOTOR LTM 125 ABS με ρετρό εμφάνιση σε προσιτή τιμή


Πλέον διαθέσιμο στην Ελλάδα είναι το νέο scooter  της QJMOTOR που αντιπροσωπεύεται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία Γκοργκόλης ΑΕ. Με ρετρό εμφάνιση, το QJMOTOR LTM 125 έχει τεχνικά χαρακτηριστικά από πιο ακριβά μοντέλα και η τιμή διάθεσης του προσδιορίζεται στα 1.995 ευρώ.

Το νέο LTM 125 διαθέτει φώτα LED και έντονες διχρωμίες που επικεντρώνονται σε τρεις χρωματικές επιλογές: Μαύρο ματ ή λευκό με κόκκινη εσωτερική ποδιά και παστέλ πράσινο με καφέ ποδιά. Όλες οι επιλογές συνδυάζονται με σέλα της οποίας το επάνω τμήμα είναι καφέ.

Διαθέτει χαρακτηριστικά από πιο ακριβά μοντέλα όπως δύο δισκόφρενα με δικάναλο ABS ενώ ευελιξία προσδίδουν στο LTM 125 οι μικροί τροχοί 12 ιντσών πάνω σε διαμανταρισμένες μαύρες ζάντες ελαφρού κράματος. Διαθέτει επίσης οβάλ υβριδικό πίνακα ενδείξεων με ψηφιακές και αναλογικές ενδείξεις.

Στο εσωτερικό μέρος της ποδιάς υπάρχουν δύο ανοιχτές θήκες για μικροαντικείμενα, ένας πρακτικός γάντζος και θύρα φόρτισης USB. Ικανοποιητικός είναι και ο χώρος κάτω από την σέλα που χωρά ένα κράνος και διάφορα άλλα όπως γάντια, αδιάβροχα κ.ά., ενώ η συνολική πρακτικότητα ενισχύεται και από την ύπαρξη κεντρικού στάντ.


Ο κινητήρας είναι 4χρονος αερόψυκτος στα 124 κ.εκ. με ηλεκτρονική τροφοδοσία. Η απόδοση φθάνει τους 9 ίππους ενώ η μέγιστη ροπή προσδιορίζεται στα 9,5 Nm. Πρόκειται για έναν οικονομικό κινητήρα με μέση κατανάλωση 2,3 λίτρα/100 χλμ. όπου σε συνδυασμό με το ρεζερβουάρ των 6 λίτρων εξασφαλίζει αυτονομία άνω των 250 χλμ. ανά γέμισμα.

Kommentare


bottom of page