top of page

Για 3η χρονιά η Renault στηρίζει το Grand Slam στο Roland-Garros


Η Renault είναι για τρίτη χρονιά ο βασικός σπόνσορας στη μεγάλη διοργάνωση του τουρνουά τένις που θα ξεκινήσει στις 20 Μαΐου και θα τελειώσει στις 9 Ιουνίου, όπου θα παρουσιαστεί μια ειδική έκδοση του ηλεκτρικού Renault 5 E-Tech αφιερωμένη στο Roland-Garros. Για την εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων η Renault θα διαθέσει στο τουρνουά 180 αυτοκίνητα.

Εκτός από τα αυτοκίνητα η γαλλική εταιρία θα παρουσιάσει σε ένα περίπτερο 150μ², το  ηλεκτρικό Renault 5 E-Tech που διαθέτει έναν ιδιαίτερα κομψό και σπορτίβ σχεδιασμό. Θα προσφέρεται με τέσσερεις επιλογές χρωμάτων για το αμάξωμα: λευκό πέρλα, μπλε midnight, μαύρο starry, και μία αποκλειστική απόχρωση σε ματ γκρι. Αυτά τα χρώματα ταιριάζουν ιδανικά με την επένδυση οροφής σε ασημί σατινέ και τις ζάντες Ecrou των 18 ιντσών με μαύρη γυαλιστερή βαφή. Οι ειδικά σχεδιασμένοι τροχοί προσθέτουν μια ακόμη πινελιά κομψότητας χάρη στο κεντρικό καπάκι της πλήμνης σε γκρι ματ απόχρωση.Στο κάτω μέρος των μπροστινών θυρών υπάρχει το λογότυπο του Roland-Garros στο κέντρο ενός σχεδίου που αναπαριστά τον Σταυρό του Αγίου Ανδρέα, εμπνευσμένο από την αρχιτεκτονική του σταδίου.


Ο επιλογέας ταχυτήτων τύπου e-pop είναι εμπνευσμένος από τη λαβή της ρακέτας του τένις. Το λογότυπο του Roland-Garros διακρίνεται στην άκρη της λαβής του επιλογέα, όπως ακριβώς και στη βάση μίας ρακέτας. Στην κεντρική κονσόλα διατίθεται ειδική θέση επαγωγικής φόρτισης του smartphone, με κόκκινη επιφάνεια. Κατά τον ίδιο τρόπο, τα αποκλειστικά πατάκια σε απόχρωση «red clay» προσθέτουν την τελευταία πινελιά στο εσωτερικό.

Commentaires


bottom of page