top of page

"Ψηφιακές δεξιότητες για όλους" σε συνεργασία του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος με τη Microsoft


Νέα εκπαιδευτικά προγράμματα για απόκτηση ψηφιακών δεξιοτήτων, προσφέρει ο Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος σε συνεργασία με τη Microsoft, ενώ μετά την ολοκλήρωση της παρακολούθησης, δίνεται Βεβαίωση Παρακολούθησης και Πιστοποίηση από επίσημο εκπαιδευτικό συνεργάτη της Microsoft.


Τα εκπαιδευτικά προγράμματα "Ψηφιακές Δεξιότητες για Όλους" είναι τα εξής:

  • Βασική Χρήση Υπολογιστών , Διάρκεια: 8 ώρες - Εξοικειωθείτε με βασικές ψηφιακές δεξιότητες και ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

  • Microsoft 365 Εφαρμογές , Διάρκεια: 20 ώρες - Μάθετε την αποτελεσματική χρήση των Microsoft Office εφαρμογών (Word, Excel, PowerPoint) για αύξηση της παραγωγικότητάς σας.

  • Microsoft Cloud, Data & AI , Διάρκεια: 12 ώρες - Εξελίξτε τις γνώσεις σας σε προηγμένες τεχνολογίες Microsoft (Azure, Δεδομένα Cloud, Τεχνητή Νοημοσύνη).


Παρέχονται Βεβαιώσεις και Πιστοποιήσεις: Ολοκληρώστε με επιτυχία την εκπαίδευση και αποκτήστε Βεβαίωση Παρακολούθησης από επίσημο εκπαιδευτικό συνεργάτη της Microsoft. Η συμμετοχή σε εξετάσεις πιστοποίησης είναι δυνατή για την απόκτηση πιστοποίησης Microsoft Office Specialist ή Microsoft Cloud Fundamentals.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στον παρακάτω σύνδεσμο έως την εξάντληση των θέσεων: aitimata.spata-artemis.gr Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Ολυμπία Τσενδέμη στο 214 404 9440 ή στο email ky.spata@gmail.com.

Comments


bottom of page