top of page

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τα Χρυσοστόμεια 2024 στη Ραφήνα


Σε εξέλιξη βρίσκεται ο θεσμός "Χρυσοστόμεια 2024" που διεξάγεται στη Ραφήνα προς τιμήν του Τριγλιανού Αγίου της Ρωμιοσύνης Μητροπολίτη Σμύρνης Χρυσόστομου, συνδυάζοντας την αθλητική δραστηριότητα με την ιστορική μνήμη και την παράδοση.

Το Σάββατο 31 Αυγούστου και την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, τα "Χρυσοστόμεια 2024" ξεκίνησαν με το διήμερο "προσφυγικό" ποδοσφαιρικό τουρνουά, όπου η Τριγλία Ραφήνας ήταν η νικήτρια ομάδα, κερδίζοντας τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σμύρνης με σκορ 3-0.


Στη συνέχεια του προγράμματος των εκδηλώσεων, θα πραγματοποιηθεί η Κρητική "Ρακοβραδιά", το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, με το συγκρότημα του Γιώργου και Νίκου Στρατάκη, σε συνδιοργάνωση του συλλόγου Κρητών Ραφήνας και Α.Ο Τριγλίας.

Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί ο επόμενος ποδοσφαιρικός αγώνας, μεταξύ των παλαίμαχων Α.Ο Τριγλίας Ραφήνας και της ΑΕΚ, στο Δημοτικό Γήπεδο Ραφήνας.


Ακολουθεί, η εορταστική βραδιά "Χρυσοστόμεια 2024" από τον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου, με τη συμμετοχή του Λυκείου των Ελληνίδων και του μουσικού συγκροτήματος "Ξέφραγο Αμπέλι", στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ραφήνας, την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου.

Ο θεσμός κλείνει φέτος με την παρουσίαση του βιβλίου "Τα γενεαλογικά δένδρα της Τρίγλιας", το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Λαογραφικό Μουσείο "Το σπίτι της Τρίγλιας".

Comments


bottom of page