top of page

Προφυλακίστηκε ο 44χρονος για τον βιασμό 16χρονης στον Κολωνό - Αμετανόητος στην απολογία του


Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 44χρονος που κατηγορείται για το βιασμό 16χρονης στον Κολωνό, μετά την απολογία του στην 29η τακτική ανακρίτρια με σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 44χρονος παραμένει αμετανόητος και επιμένει να ισχυρίζεται ότι με την 16χρονη διατηρούσαν σχέση. Παράλληλα, κατά την απολογία του, ο 44χρονος επιχείρησε να ρίξει τις ευθύνες για όσα έγιναν στη 16χρονη.

Ο 44χρονος, ισχυρίστηκε το εξής: "Με τη 16χρονη είχαμε σχέση φανερά και δημόσια τους τελευταίους μήνες και αυτός ήταν και ο λόγος που χώρισα με τη γυναίκα μου. Ο δικός μου κοινωνικός περίγυρος γνώριζε και τη σχέση αυτή, κανείς όμως, από την πλευρά της 16χρονης. Όταν άρχισε, όμως, να μαθαίνεται ευρέως, φοβούμενη την αντίδραση του πατέρα της, ήταν μονόδρομος για εκείνη να αποδώσει τη σχέση μας σε βιασμό".


"Όταν ο γιος μου της δήλωσε ότι χωρίζουν οριστικά, εκείνη αποφάσισε να μου «πουλήσει έρωτα» κι εγώ, σαν αφελής, πίστεψα ότι με είχε ερωτευτεί. Αντιμετώπιζα προβλήματα υγείας και ήμουν σωματικά και ψυχικά ευάλωτος. Αρχικά όλες οι συζητήσεις μας ήταν για τον γιο μου και την νέα του κοπέλα. Η 16χρονη με πίεζε συνεχώς να βρισκόμαστε. Τελικά, υπέπεσα στον υποτιθέμενο έρωτά της και σήμερα πληρώνω το λάθος μου", δήλωσε ο 44χρονος.

Comments


bottom of page