top of page

Προφυλακίστηκαν μετά την απολογία τους οι γονείς που πέταξαν το βρέφος στη Βραυρώνα


Οι γονείς από το Νεπάλ που κατηγορούνται ότι σκότωσαν το νεογέννητο βρέφος και το πέταξαν σε κάδο σκουπιδιών στην περιοχή της Βραυρώνας, κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά την απολογία τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αρνήθηκαν πως το βρέφος γεννήθηκε ζωντανό και το σκότωσαν.


Η 24χρονη μητέρα δήλωσε ότι όταν γέννησε το βρέφος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου εργαζόταν, λιποθύμησε και όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της διαπίστωσε ότι το βρέφος δεν είχε σημάδια ζωής. Η ίδια ζήτησε να μην προφυλακιστεί, καθώς έχει ανάγκη τη δουλειά επειδή στέλνει χρήματα πίσω στην πατρίδα της για την ανατροφή του ανήλικου παιδιού της, που το μεγαλώνουν οι γονείς της.

«Δεν είχε σφυγμό και ήταν μελανιασμένο. Πανικοβλήθηκα και πήρα την απόφαση να το πετάξω και το έβαλα σε σακούλα σκουπιδιών. Είναι λάθος μου, συγγνώμη που το έκανα, λυπήθηκα πολύ», ανέφερε η 24χρονη.


Ο 23χρονος σύντροφος της φέρεται να υποστήριξε πως δεν βρισκόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου την ώρα που η γυναίκα γεννούσε το μωρό, ενώ αλλάζοντας τη αρχική του κατάθεση είπε ότι δεν γνώριζε το περιεχόμενο της σακούλας που πέταξε στον κάδο απορριμμάτων. Μάλιστα, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η σύντροφός του αποκάλυψε την πράξη της ενώ βρίσκονταν μέσα στο ταξί, κατευθυνόμενοι προς το νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Comments


bottom of page