top of page

Προφυλακιστέοι η 50χρονη και ο 16χρονος γιος της για εμπρησμούς στη Νέα Μάκρη


Στον ανακριτή οδηγήθηκαν ο 61χρονος ορθοπεδικός, μαζί με την 50χρονη σύζυγό του και τον 16χρονο γιο τους, κατηγορούμενοι για εμπρησμούς από πρόθεση κατ' εξακολούθηση στη Νέα Μάκρη.


Μετά τις απολογίες τους, προφυλακιστέοι κρίθηκαν, τόσο η 50χρονη όσο και ο 16χρονος, ενώ με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων ο 61χρονος.

Υπενθυμίζεται πως η δικογραφία αφορά συνολικά έξι φωτιές αλλά και δύο απόπειρες εμπρησμού στην περιοχή της Νέας Μάκρης. Οι πληροφορίες της Πυροσβεστικής, αναφέρουν ότι εστίες της φωτιάς ξεσπούσαν ανάμεσα στις 03.00 - 04.00 τα ξημερώματα, με την τελευταία πυρκαγιά να εκδηλώνεται την περασμένη Κυριακή.


Ο 61χρονος και η 50χρονη είχαν συλληφθεί μετά από εντάλματα που εξέδωσαν οι Αρχές, ενώ στη συνέχεια παρουσιάστηκε στην ανακρίτρια και ο ανήλικος και παραδόθηκε. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο ανήλικος εμπλέκεται στην πρόκληση των πυρκαγιών, οι οποίες ξεσπούσαν όταν τα μέλη της συγκεκριμένης οικογένειας είχαν διαφωνίες με τους γείτονές τους στη Νέα Μάκρη.

Comentarios


bottom of page