top of page

Ξεκινά η πεζοδρόμηση στην Παραλία Νέας Μάκρης και η μονοδρόμηση στην Παραλία Μαραθώνα


Από την Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024, ξεκινά η πεζοδρόμηση στην Παραλία Νέας Μάκρης και η μονοδρόμηση στην Παραλία Μαραθώνα, λόγω περάτωσης των έργων αποχέτευσης σε κομβικές για την απρόσκοπτη εφαρμογή του μέτρου οδούς.


Όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Μαραθώνος, το μέτρο θα ισχύσει έως τις 8 Σεπτεμβρίου. Για τη διευκόνυσή τους, οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιούν τα δωρεάν δημοτικά πάρκινγκ.

O Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Εφαρμογής περιοδικών πεζοδρομήσεων & μονοδρομήσεων, Δημήτρης Κουλουμπής, αναφέρει επίσης το εξής στη σχετική ανακοίνωση: "Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κλέαρχο Μπέλλο για την παραχώρηση του οικοπέδου του ως χώρου στάθμευσης για τις ανάγκες της πεζοδρόμησης της Παραλίας Νέας Μάκρης."


Επίσης, παρακαλούνται θερμά οι οδηγοί, "να συμμορφώνονται με τις οδηγίες της Δημοτικής Αστυνομίας και της υπηρεσίας Security, καθώς και να δίνουν μεγάλη προσοχή στις πινακίδες της Τροχαίας και του Δήμου Μαραθώνος ως προς τα σημεία όπου επιτρέπεται ή απαγορεύεται η στάθμευση, προς διευκόλυνση των πεζών, αλλά και για να υπάρχει μονίμως η δυνατότητα διέλευσης Πυροσβεστικών και άλλων Οχημάτων της Πολιτικής Προστασίας σε περίπτωση ανάγκης."

Τα δωρεάν δημοτικά πάρκινγκ βρίσκονται στα εξής σημεία:

ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ


Comments


bottom of page