top of page

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο 8ος Αραφήνειος Δρόμος

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 8ος Αραφήνειος Δρόμος το πρωί της Κυριακής (31/03) με αφετηρία το Κολυμβητήριο της Ραφήνας. Το σήμα της εκκίνησης έδωσε ακριβώς στις 9πμ η Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, Δήμητρα Τσεβά-Μήλα, ενώ η συμμετοχή του κόσμου για φέτος, σημείωσε ρεκόρ.


Περίπου 1000 δρομείς όλων των ηλικιών έτρεξαν σε αποστάσεις για παιδιά, των 5 και των 10 χιλιομέτρων, πλημμυρίζοντας τους δρόμους της Ραφήνας. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στα παιδιά από τους συλλόγους "Ελπίδα" και "Φλόγα", που συμμετείχαν στον αγώνα τρέχοντας με τους συνοδούς τους.


Σημαντική συμβολή στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα είχαν ο Σύλλογος Τριγλιανών, ο Σύλλογος Κρητών, ο Συνεταιρισμός Μελτέμι, ο ΔΑΣ ΑΡΑΦΗΝ, οι εθελοντές της πόλης, το Σώμα Ελλήνων Οδηγών, το Σώμα Ναυτοπροσκόπων και η Ελληνική Αστυνομία, η Τροχαία και τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος.


Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη λήξη του Αραφήνειου Δρόμου στις 11:00, σε μία μόνο ώρα οι δρόμοι της Ραφήνας ήταν και πάλι καθαροί, χωρίς να έχει μείνει πεταμένο ούτε ένα μπουκάλι νερό.





コメント


bottom of page