top of page

Ο Σπύρος Αρμύρος στην πρώτη θέση για το Κοινοτικό Συμβούλιο της Αρτέμιδας

Έγινε ενημέρωση: 19 Απρ


Ο Σπύρος Αρμύρος έρχεται στην πρώτη θέση για το Κοινοτικό Συμβούλιο της Αρτέμιδας και ως Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αρτέμιδος δεσμεύεται να πράξει τα μέγιστα όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση του. Παράλληλα ευχαριστεί θερμά τους δημότες για την εμπιστοσύνη τους, καθώς και τον προκάτοχο του, Σπύρο Κατσή, με τον οποίο έχει δυνατή και εποικοδομητική συνεργασία.


"Με την ανακοίνωση του αποτελέσματος του εκλογοδικείου που με φέρνει στην πρώτη θέση για το Κοινοτικό Συμβούλιο της Αρτέμιδας θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τους δημότες της πόλης μου για την εμπιστοσύνη τους και από τη θέση μου ως Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αρτέμιδος δεσμεύομαι να πράξω τα μέγιστα για την Αρτέμιδα και τους κατοίκους της.


Στη ζωή μου έχω καταφέρει όσα έχω κάνει με σκληρή δουλειά, εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και προπαντός αξιοπρέπεια. Δεν στηρίχτηκα ποτέ σε πλάτες άλλων, δεν χρειάστηκε ποτέ να πράξει άλλος για λογαριασμό μου. Αποποιούμαι της ευθύνης να δημιουργηθεί η όποια εντύπωση εμπάθειας προς τρίτους και ειδικά συνυποψηφίους μου. Από όποια θέση και αν βρισκόμουν άλλωστε θα έκανα το αυτονόητο και θα λειτουργούσα με γνώμονα το καλό του τόπου. Η απόφαση του εκλογοδικείου είναι ένα τυπικό αποτέλεσμα και επ ουδενί δεν αποτελεί μέτρο αξιοσύνης, γιατί στην παράταξη Στοχεύουμε Μαζί βρίσκομαι με ανθρώπους που θέσαμε μαζί στόχους και θα τους πραγματοποιήσουμε μαζί στα χρόνια που έρχονται.


Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω και τον συνάδελφο και προκάτοχο μου Σπύρο Κατσή με τον οποίο είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια δυνατή και εποικοδομητική συνεργασία, όπως άλλωστε απο την αρχή της θητείας μας στο συμβούλιο. Σε προτεραιότητα είχα και θα έχω πάντα την προσφορά στον τόπο μου και θα διατηρώ πάντα αποστάσεις απο μικρό-προσωπικά, βεντετισμούς και παραφιλολογίες. Και πάλι σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη."

Comments


bottom of page