top of page

Νέο E-Transit Extended Range με μπαταρία εκτεταμένης αυτονομίας


To νέο E-Transit Extended Range αναμένεται να είναι έτοιμο για παραδόσεις το 2025, με μπαταρία Extended Range (Εκτεταμένης Αυτονομίας), ενισχύοντας τις δυνατότητες του δημοφιλέστερου μεγάλου ηλεκτρικού van της Ευρώπης.

Το E-Transit Extended Range απευθύνεται ιδιαίτερα σε πελάτες που δραστηριοποιούνται σε αγροτικές περιοχές, σε ψυχρότερα κλίματα ή κινούνται σε διαδρομές οι οποίες περιλαμβάνουν οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο. Προσφέρει περισσότερες δυνατότητες όσον αφορά την ικανότητα μεταφοράς φορτίου και την προσθήκη βοηθητικών παροχών ηλεκτρικής ενέργειας.


Η νέα έκδοση διαθέτει μπαταρία με ωφέλιμη χωρητικότητα 89 kWh, η οποία διασφαλίζει μέγιστη αυτονομία έως 402 χλμ., καθώς και ταχύτερη φόρτιση AC και DC. Επίσης, είναι πλήρως ενσωματωμένη στην πλατφόρμα συνδεδεμένων λύσεων φόρτισης και λογισμικού της Ford Pro, με στόχο να βοηθήσει τους πελάτες όχι μόνο να βελτιστοποιήσουν τη διαχείριση ενέργειας και τις διαδικασίες συντήρησης, αλλά και να ελαχιστοποιήσουν το χρόνο διακοπής λειτουργίας και το κόστος ιδιοκτησίας.


Comments


bottom of page