top of page

Βρέθηκε νεκρός στη θάλασσα ο 40χρονος που επιτέθηκε με ψαροτούφεκο στον πατέρα του στον Βόλο


Μετά το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε τη Δευτέρα (16/9) στον Βόλο, όπου ένας άνδρας ηλικίας 40 ετών επιτέθηκε με βίαιο τρόπο και τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του ηλικίας 69 ετών χρησιμοποιώντας ψαροτούφεκο, φαίνεται πως σήμερα Πέμπτη (19/9), ο 40χρονος εντοπίστηκε νεκρός στη θάλασσα.


Σύμφωνα με τις λιμενικές αρχές του Βόλου, στη θαλάσσια περιοχή Πευκάκια, βρέθηκε σορός που ανήκει σε άνδρα ηλικίας 40-50 ετών, και σύμφωνα με τις πληροφορίες τα στοιχεία δείχνουν πως ανήκει τελικά στον 40χρονο που είχε εξαφανιστεί μετά το τραγικό συμβάν και αναζητούνταν από τις αρχές.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 40χρονος γιος πήδηξε από τον γκρεμό με το μηχανάκι, μετά την επίθεση στον πατέρα του. Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου σπεύδει η μητριά του προκειμένου να προχωρήσει στην τυπική αναγνώριση και ταυτοποίηση του.


Την ίδια ώρα, ο 69χρονος άνδρας που τραυματίστηκε σοβαρά από την επίθεση του 40χρονου, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.


Η Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας Ν. Βόλου, κ. Αντιγόνα Καραθάνου ανέφερε σχετικά: "Το ότι μπόρεσε και ζει αυτός ο άνθρωπος και δεν τραυματίστηκαν ζωτικά στοιχεία του εγκεφάλου και μπόρεσε και ήρθε σε αυτή την κατάσταση είναι πολύ σημαντικό."

댓글


bottom of page