top of page

Νεκρός άνδρας που έπεσε από όροφο στη Λεωφόρο Αρτέμιδος!


Ένας άνδρας ηλικίας 50 - 55 ετών εντοπίστηκε νεκρός πριν από λίγη ώρα, το πρωί της Δευτέρας (17/06), στη Λεωφόρο Αρτέμιδος, στο ύψος του γηπέδου, με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο για πτώση από όροφο.


Οι Αρχές έχουν κινητοποιηθεί για διερεύνηση των αιτιών θανάτου του άτυχου άνδρα, Γεωργιανής καταγωγής, καθώς δεν είναι ακόμη γνωστό αν πρόκειται για ατύχημα ή για εγκληματική ενέργεια. Μέχρι στιγμής ανοιχτά είναι και τα δύο ενδεχόμενα.


Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος σε οικόπεδο, με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο για πτώση από ταράτσα. Επίσης, είναι πιθανό το περιστατικό να συνέβη ήδη από το βράδυ της Κυριακής. Περίοικοι εντόπισαν τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του σήμερα το πρωί και ειδοποίησαν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την Ελληνική Αστυνομία.


Στο σημείο έφτασε άμεσα κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ με γιατρό που διαπίστωσε τον θάνατο του 55χρονου άνδρα μετά από θανάσιμο τραυματισμό, ενώ άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν επίσης άμεσα στο σημείο. Τη διερεύνηση της υπόθεσης θα αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων.

Comments


bottom of page