top of page

Εντοπίστηκε νεκρός 68χρονος σε ξενοδοχείο στη Ραφήνα


Τραγωδία σημειώθηκε στη Ραφήνα, καθώς ένας άνδρας ηλικίας 68 ετών εντοπίστηκε νεκρός σε ξενοδοχείο που βρίσκεται κοντά στο λιμάνι της Ραφήνας.


Συγκεκριμένα, ο 68χρονος που εργαζόταν στην ξενοδοχειακή μονάδα εντός της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Ραφήνας, εντοπίστηκε στις 16 Αυγούστου, στο δωμάτιό του, χωρίς τις αισθήσεις του. Κλιμάκιο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο, προχωρώντας στη διαπίστωση του θανάτου του άνδρα.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας και έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού αναφέρει: "Την 16.08.24 ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ραφήνας για τον θάνατο ενός 68χρονου ημεδαπού σε ξενοδοχειακή μονάδα, εντός της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Ραφήνας. Ο 68χρονος, ο οποίος εργαζόταν στην ξενοδοχειακή μονάδα, εντοπίστηκε στο δωμάτιό του, χωρίς τις αισθήσεις του.


Κλιμάκιο του ΕΚΑΒ που προσήλθε στο σημείο, διαπίστωσε τον θάνατό του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας."

Σχόλια


bottom of page