top of page

Εντοπίστηκε νεκρός 48χρονος Βρετανός τουρίστας στη Ρόδο


Ένας 48χρονος Βρετανός τουρίστας, ο οποίος αγνοούνταν από την Τετάρτη (21/8), εντοπίστηκε νεκρός στην Παραλία "Παραδείσι" της Ρόδου.


Τα ίχνη του 48χρονου χάθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν είχε πάει για μπάνιο στην παραλία του Θεολόγου με την ανιψιά του. Η Λιμενική Αρχή της Ρόδου ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του 48χρονου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ) του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής και αμέσως, ξεκίνησαν έρευνες.

Στις έρευνες συμμετείχε περιπολικό σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., δύο ιδιωτικά σκάφη καθώς και από ένα περιπολικό όχημα του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς. Τελικά, ο 48χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από ιδιώτη στην παραλία "Παραδείσι".


Στη συνέχεια, παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Από τα πρώτα στοιχεία εκτιμάται ότι πρόκειται για πνιγμό.

コメント


bottom of page