top of page

Έρευνα για εντοπισμό νεκρού βρέφους στη Βραυρώνα!


Θρίλερ εκτυλίσσεται στη Βραυρώνα όπου αποκαλύφθηκε περιστατικό για νεκρό βρέφος το οποίο αγνοείται στην περιοχή. Αυτή την ώρα, ανακρίνονται οι γονείς του, με καταγωγή από το Νεπάλ, οι οποίοι εργάζονται σε ξενοδοχείο της περιοχής.


Ειδικότερα, το βράδυ της Πέμπτης (9/5) μετέβη στο κέντρο υγείας της περιοχής μία γυναίκα, με τους γιατρούς να καταλαβαίνουν ότι είχε γεννήσει πρόσφατα. Αμέσως ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο και ειδοποιήθηκε η αστυνομία που ξεκίνησε την έρευνα.


Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν και εργάζονται εδώ και λίγο καιρό οι γονείς του βρέφους. Εκεί, διαπιστώθηκε ότι τόσο το δωμάτιο όσο και το μπάνιο ήταν γεμάτα αίματα. Οι γονείς δεν αποκαλύπτουν πού βρίσκεται το μωρό, ενώ εξετάζεται το σενάριο να το πέταξαν είτε στα σκουπίδια είτε στη λεκάνη, γι΄ αυτό και γίνεται έρευνα στους βόθρους. Μάλιστα, υπάρχει υλικό από κάμερες που έχουν καταγράψει τον πατέρα του παιδιού να πετάει, πιθανόν το βρέφος, σε κάδο απορριμμάτων, ενώ λίγο αργότερα πέρασε απορριμματοφόρο.

Comments


bottom of page