top of page

Νέες πληροφορίες για την Κάσι, το σκυλάκι που χάθηκε στην Αρτέμιδα - Βρίσκεται σε σπίτι της περιοχής


Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση για την εύρεση της σκυλίτσας που ακούει στο όνομα Κάσι και χάθηκε στις 19 Ιουλίου από την περιοχή του Πράσινου Λόφου στην Αρτέμιδα, δυστυχώς δεν έχει ακόμη βρεθεί, ωστόσο νέες πληροφορίες τις οποίες δημοσίευσε η ιδιοκτήτρια, δίνουν ελπίδα πως το σκυλάκι είναι καλά στην υγεία του, καθώς όλα δείχνουν πως βρίσκεται ασφαλές σε κάποιο σπίτι της περιοχής.

"Θέλω να γνωρίζετε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η Κάσι να έχει δοθεί για υιοθεσία με μια ψεύτικη ιστορία ενός ζώου που πέθανε ο ιδιοκτήτης, ή που κακοποιούνταν ή οτιδήποτε. Παρακαλώ συνεχίστε τις κοινοποιήσεις γιατί η Κάσι ζει και βρίσκεται σε κάποιο σπίτι μάλλον χωρίς να γνωρίζουν ότι την ψάχνουμε," αναφέρεται σε νεότερη ανακοίνωση σχετικά με την εξαφάνιση της Κάσι.

Για τον λόγο αυτό, απευθύνεται έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την ιδιοκτήτρια. Όπως αναφέρει η ίδια, "Παρακαλώ αν έχετε κάποια υποψία για κάποιο γείτονα για κάποιον γνωστό ή ακόμα και αν έχετε υιοθετήσει ενήλικο Μαλτεζακι από τις 19/7 και μετά επικοινωνήστε μαζί μου, μπορεί να σας έχουν δώσει την Κάσι μου φτιάχνοντας μια ιστορία που δεν πάει το μυαλό σας. Μερικές φωτογραφίες ή ένα βίντεο θα βοηθήσουν σημαντικά. Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που δεν μπορώ να αναφέρω δημοσίως γιατί σέβομαι τους νόμους."






Comments


bottom of page