top of page

Νέα καταγγελία από την 27χρονη για επίθεση από τον πρώην σύζυγό της στην Αρτέμιδα - Αναζητείται ο 32χρονος


Σε νέα καταγγελία προχώρησε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (26/7) η 27χρονη γυναίκα που είχε δεχτεί ξυλοδαρμό και απειλές από τον εν διαστάσει σύζυγό της, πριν από λίγες μέρες στην Αρτέμιδα.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 27χρονη κατήγγειλε εκ νέου τον 32χρονο εν διαστάσει σύζυγό της για "ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη" και "ενδοοικογενειακή παράνομη βία και απειλή", καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής, η γυναίκα δέχτηκε ξανά ξυλοδαρμό από τον ίδιο, έξω από το σπίτι της.

Η 27χρονη χρειάστηκε να μεταβεί σε νοσοκομείο, όπως και έγινε, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προτού οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλει την καταγγελία. Η γυναίκα διέθετε ήδη εγκατεστημένη την εφαρμογή PANIC- BUTTON, ενώ στη συνέχεια εξέφρασε την επιθυμία της να μεταφερθεί στο σπίτι των γονέων της, όπως και έγινε.


Όπως ανάφερε η 27χρονη στους αστυνομικούς, ο 32χρονος είναι χρήστης ναρκωτικών και η ίδια είναι πολύ φοβισμένη. "Φοβάμαι για τη ζωή μου και για την ζωή του ανηλίκου γιου μου. Με έχει απειλήσει και στο παρελθόν. Έχει όπλα και είναι χρήστης ναρκωτικών και ποτών", φαίνεται πως είχε αναφέρει η γυναίκα στους αστυνομικούς.


Ο 32χρονος αναζητείται από την Αστυνομία, αλλά δεν έχει εντοπιστεί ακόμη. Υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη καταγγελία αφορούσε επίσης ξυλοδαρμό μπροστά στο ανήλικο παιδί τους καθώς και εκδικητική ανάρτηση βίντεο ερωτικού περιεχομένου με την 27χρονη στο TikTok.



コメント


bottom of page