top of page

Το μήνυμα της Δημάρχου Ραφήνας - Πικερμίου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς


Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε, με την τέλεση του Αγιασμού σήμερα Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, αποτελώντας μια σημαντική στιγμή για όλους τους μαθητές σε κάθε βαθμίδα.


Η Δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου Δήμητρα Τσεβά εύχεται σε μαθήτριες, μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, αναφέροντας τα παρακάτω στο μήνυμά της:


"Η έναρξη της σχολικής χρόνιας κάθε χρόνο αποτελεί μια ιδιαίτερη στιγμή για τις μαθήτριες και τους μαθητές όλων των βαθμίδων, αλλά και τους εκπαιδευτικούς. Είναι ένα νέο ξεκίνημα με στόχους και προσδοκίες, με επιθυμίες και όνειρα σε μια πορεία με δυσκολίες, απαιτήσεις και υποχρεώσεις, αλλά συγχρόνως όμορφη και συναρπαστική, αφού οδηγεί στην κατάκτηση της γνώσης.

Ως Δημοτική Αρχή Ραφήνας Πικερμίου θα παραμείνουμε δίπλα στην εκπαιδευτική μας κοινότητα με κάθε τρόπο, καταβάλλοντας διαρκή και συστηματική προσπάθεια, ώστε να διασφαλίσουμε την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία των σχολείων. Είμαστε περήφανοι για τα παιδιά μας και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εξασφαλίζουμε όλα τα εχέγγυα για την πρόοδό τους.


Εύχομαι σε μαθήτριες, μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, η νέα σχολική χρονιά να είναι εποικοδομητική, δημιουργική, με υγεία, και όλοι να εφοδιαστούν με ψυχική αντοχή, επιμονή, εργατικότητα και δύναμη!"

Commenti


bottom of page