top of page

Μεθυσμένος ήταν ο οδηγός που παρέσυρε ζευγάρι με μωρό στη Θεσσαλονίκη


Ο οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε ζευγάρι με μωρό την Τετάρτη (11/9) στην περιοχή της Θέρμης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, έχει συλληφθεί και κατηγορείται για κακούργημα.


Μάλιστα, όπως προκύπτει από την εξέταση στην οποία υπεβλήθη ο 46χρονος, φαίνεται πως βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης την ώρα που συνέβη το τροχαίο ατύχημα, τραυματίζοντας σοβαρά το ζευγάρι που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 37χρονος άνδρας και η 34χρονη γυναίκα, που παρασύρθηκαν από το αυτοκίνητο ενώ περπατούσαν στην άκρη του δρόμου, νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στο νοσοκομείο "Παπαγεωργίου". Επίσης η 34χρονη γυναίκα είναι πέντε μηνών έγκυος. Ευτυχώς το παιδί είναι σε καλή κατάσταση και νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική κλινική. Τόσο ο 37χρονος όσο και η 34χρονη θα υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις για την αποκατάσταση των τραυμάτων τους.

Ο 46χρονος διώκεται για «επικίνδυνη οδήγηση στους δρόμους από άτομο που οδηγεί όχημα, μολονότι δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος, με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη δύο ατόμων», όπως επίσης για «σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή».

Comentarios


bottom of page