top of page

Μεγάλη συμμετοχή κόσμου στον "5ο Ποδηλατικό Γύρο Μαραθώνα – Γρηγόρης Εβίτα Ανδρέας Φύτρος"


Με συμμετοχές που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 ο “5ος Ποδηλατικός Γύρος Μαραθώνα – Γρηγόρης Εβίτα Ανδρέας Φύτρος” τιμώντας τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν τον Ιούλιο του 2018 στο Μάτι, αλλά και όσους ταλαιπωρούνται ακόμα από τη φονική πυρκαγιά στον τόπο μας.

Ο Δήμαρχος Μαραθώνος, Στέργιος Τσίρκας, στην Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου, υποδέχτηκε μικρούς και μεγάλους που συμμετείχαν στις 3 ποδηλατικές διαδρομές (1χλμ, 2,7χλμ, 13,5χλμ). Η κυρία Βαρβάρα Φύτρου τίμησε για μία ακόμα χρονιά την εκδήλωση ενώ παρόντες ήταν επίσης οι αντιδήμαρχοι Τάσος Χρυσίνας, Πέτρος Πάλλης, Βαγγέλης Κυπαρρίσσης και Χρήστος Στάμος.


Ακόμη, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πολυχρόνης Μπαϊρακτάρης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Κουλουμπής και οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι Ματθαίος Καραμολέγκος, Νίκος Παπαργύρης, Μαριλένα Βούλγαρη και Νάνσυ Σακελλάρη.


Λίγο πριν την εκκίνηση της μεγάλης διαδρομής με προορισμό το Μάτι, η επικεφαλής της “Πλεύσης Ελευθερίας” Ζωή Κωνσταντοπούλου πραγματοποίησε κλήρωση όπου ένας τυχερός από τους συμμετέχοντες κέρδισε ένα ποδήλατο αξίας 400 ευρώ, προσφορά από το κατάστημα “King of bikes” στη Ραφήνα.





Comments


bottom of page