top of page

Μεγάλη συμμετοχή κόσμου στο φετινό καρναβάλι στην Αρτέμιδα


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή (17/03) το καρναβάλι στην Αρτέμιδα, όπου σημειώθηκε τεράστια συμμετοχή καθώς γύρω στις επτά χιλιάδες άτομα συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν την αποκριάτικη παρέλαση και να διασκεδάσουν με τις εκδηλώσεις που ετοίμασε για φέτος ο Δήμος Σπάτων - Αρτέμιδος.


Μετά τη μεγαλειώδη παρέλαση με τα εντυπωσιακά άρματα, ο κόσμος που βρέθηκε σήμερα για να διασκεδάσει στο κέντρο της Αρτέμιδας είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την παραδοσιακή καύση του καρνάβαλου, αλλά και πολλά χορευτικά σχήματα με πολύχρωμες στολές από μαθητές σχολών χορού του Δήμου με τη συνοδεία μουσικής DJ. Τέλος, ακολούθησε πάρτυ με μουσική συναυλία από το συγκρότημα Vertigo που ήρθε μετά από ειδική πρόσκληση για να ξεσηκώσει το πλήθος.


Ο αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Λάμπρου ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Σπάτων - Αρτέμιδος για την υποστήριξη του στη διοργάνωση καθώς και τον κόσμο για τη σημαντική συμμετοχή του στις εκδηλώσεις. Επίσης, ευχαρίστησε τις υπηρεσίες του Δήμου από το Τμήμα Προμηθειών, Καθαριότητας, την Τεχνική υπηρεσία, τη Δημοτική και Ελληνική Αστυνομία, μέχρι την Τροχαία με τον ειδικό σύμβουλο κ. Δημήτρη Αποστολόπουλο, τον κ. Μανώλη Κοπελάκη, τον βουλευτή Βασίλη Οικονόμου και την Περιφέρεια για την στήριξή τους στη διοργάνωση.


Comentários


bottom of page