top of page

Το Φυσικοθεραπευτήριο του ΚΥ Σπάτων θα μεταφερθεί προσωρινά στο 1ο ΚΑΠΗ Σπάτων


Λόγω των εργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Κέντρο Υγείας Σπάτων, με απόφαση του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος και για την επίλυση των χωροταξικών προβλημάτων που δημιουργούνται στη λειτουργία των τμημάτων του ΚΥ, θα διατεθούν προσωρινά χώροι του Δήμου, ξεκινώντας με την προσωρινή μετεγκατάσταση του φυσικοθεραπευτηρίου στο 1ο ΚΑΠΗ Σπάτων.

Αναλυτικά στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται το εξής: "Ο Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος, στο πλαίσιο της πολυετούς καλής συνεργασίας και αρωγής του στην αδιάλειπτη λειτουργία του Κέντρου Υγείας (ΚΥ) Σπάτων, διευκολύνει στην επίλυση των χωροταξικών προβλημάτων, που δημιουργεί η εν εξελίξει κτηριακή και ενεργειακή αναβάθμιση του ΚΥ Σπάτων, με την προσωρινή διάθεση χώρων σε κτήρια και εγκαταστάσεις του Δήμου σε συνεργασία με την 1η ΥΠΕ, στην οποία υπάγεται το ΚΥ Σπάτων.

Αρχικά ο Δήμος διαθέτει τον χώρο και την υποδομή του 1oυ ΚΑΠΗ Σπάτων (Βασιλέως Παύλου πάροδος 64-66), για την προσωρινή μετεγκατάσταση και λειτουργία του φυσικοθαραπευτηρίου του ΚΥ ΣΠΑΤΩΝ. Οι ώρες λειτουργίας είναι 08:30-14:30 από Δευτέρα έως Παρασκευή. Για τηλεφωνική επικοινωνία καλείτε στο 2106630551 από τις 8.30 έως 2.30."

Comments


bottom of page