top of page

Παράκτιος και υποβρύχιος καθαρισμός σε παραλία της Αρτέμιδος σε συνεργασία με την iSea και το 3ο Δημοτικό Αρτέμιδος


Ο Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος σε συνεργασία με την Περιβαλλοντική Οργάνωση iSea υλοποιεί δράση παράκτιου και υποβρύχιου καθαρισμού την Τετάρτη (17/4) και την Πέμπτη (18/4), σε παραλία της Αρτέμιδος και στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Αρτέμιδος.

Η δράση γίνεται σε συνεργασία με το 3ο Δημοτικό Αρτέμιδος, στο πλαίσιο του προγράμματος «Προσφέρω». Η υπεύθυνη της iSea, Κατερίνα Κατσαούνη, ανέφερε ότι "Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να ενημερώσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε τα παιδιά σχετικά με το ζήτημα της θαλάσσιας ρύπανσης, αλλά και για να τους δώσουμε ερεθίσματα σχετικά με το πώς μπορούν να μειώσουν τα απορρίμματα τους μέσα από τις καθημερινές τους συνήθειες."


Ο Αντιδήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος, Πάσχος Γεώργιος, ήταν παρόν στη δράση και αναφέρει ότι η συνεργασία με την περιβαλλοντική οργάνωση ξεκίνησε με τον αθλητικό οργανισμό και τώρα την αγκαλιάζει και ο Δήμος Σπάτων - Αρτέμιδος, καθώς οι συνεργασίες δεν χάνονται ποτέ. Επίσης, τόνισε ότι, "Ο Αθλητισμός δεν είναι μόνο σωματική άσκηση, είναι και ηθικές αξίες και αρχές τις οποίες οφείλουν τα παιδιά να τις καλλιεργούν από νωρίς."





Comentarios


bottom of page