top of page

Καταγγελία 27χρονης στην Αρτέμιδα για ενδοοικογενειακή βία - Δέχτηκε ξυλοδαρμό και απειλές


Ένα σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην Αρτέμιδα, όπου μια 27χρονη γυναίκα ξυλοκοπήθηκε από τον 32χρονο, εν διαστάσει σύζυγό της, μπροστά στο παιδί τους. Παράλληλα, ο 32χρονος την απείλησε και δεν δίστασε να προχωρήσει σε ανάρτηση βίντεο ερωτικού περιεχομένου με την ίδια στο TikTok.


Η 27χρονη γυναίκα πέρασε το κατώφλι του τμήματος ασφαλείας Σπάτων την Τρίτη (16/7) καταγγέλλοντας τον 32χρονο εν διαστάσει σύζυγο της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η ίδια ανέφερε το εξής: "Αρχές Ιουλίου με πλησίασε ενώ βρισκόμουν με το ανήλικο παιδί μας έξω από το σπίτι και με γρονθοκόπησε στο πρόσωπο".

"Φοβάμαι για τη ζωή μου και για την ζωή του ανηλίκου γιου μου. Με έχει απειλήσει και στο παρελθόν. Έχει όπλα και είναι χρήστης ναρκωτικών και ποτών", ανέφερε η γυναίκα στους αστυνομικούς.


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 32χρονος αφότου χτύπησε την εν διαστάσει σύζυγό του, ανήρτησε στο TikTok και βίντεο ερωτικού περιεχομένου με την 27χρονη, χωρίς φυσικά η ίδια να έχει δώσει την συγκατάθεση της.

Το συγκεκριμένο βίντεο, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, το έστειλε και στο κινητό της 27χρονης απειλώντας την πως θα το έδειχνε σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα το ίδιο αυτό βίντεο το έστειλε τόσο στη μητέρα της 27χρονης, στον δικηγόρο της αλλά και στην γραμματέα αυτού.


Αν και η καταγγέλλουσα αρνήθηκε να μεταφερθεί σε δομή, συμφώνησε να της εγκατασταθεί το Panic button κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει ενώ της χορηγήθηκε και παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση.




Comments


bottom of page