top of page

Επεισοδιακή καταδίωξη οχήματος από τη Ραφήνα ως το Μαρούσι - Οι δράστες διέφυγαν ενώ βρέθηκαν κλοπιμαία


Κινηματογραφική καταδίωξη πολυτελούς οχήματος σημειώθηκε γύρω στις 8 το βράδυ της Κυριακής (1/9) στην Αττική Οδό, η οποία ξεκίνησε από τη Ραφήνα όταν ο οδηγός του οχήματος αρνήθηκε να σταματήσει για έλεγχο μετά από σήμα των αστυνομικών.


Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης το αυτοκίνητο, μάρκας Porsche Cayenne, ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και στο ύψος της λεωφόρου Πεντέλης έσπασε τις μπάρες προκειμένου να διαφύγει. Τελικά, οι επιβαίνοντες εξαφανίστηκαν στο Μαρούσι, ενώ σε έλεγχο που ακολούθησε μέσα στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκαν κλοπιμαία.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν περιπολικό του τμήματος ασφαλείας Ραφήνας είδε ένα πολυτελές Porsche Cayenne να κινείται στην περιοχή. Βλέποντας το σήμα των αστυνομικών για να σταματήσει, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει.


Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν το κέντρο της ασφάλειας και της άμεσης δράσης και προσπάθησαν να το ακολουθήσουν. Ο οδηγός του πολυτελούς οχήματος μπήκε στην Αττική οδό και στο ύψος της λεωφόρου Πεντέλης έσπασε τις μπάρες συνεχίζοντας την τρελή του πορεία. Κάποια στιγμή βγήκε στη λεωφόρο Κηφισίας και κινήθηκε ανάποδα στο «δαχτυλίδι» ενώ τα υπόλοιπα αυτοκίνητα είχαν «παγώσει».

Την ίδια ώρα αστυνομικοί προσπάθησαν να το ακολουθήσουν και κάποια στιγμή οι τέσσερις επιβάτες του Porsche το εγκατέλειψαν στην οδό Πλαταιών στο Μαρούσι. Εξαφανίστηκαν στα στενά της περιοχής ενώ οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του οχήματος βρήκαν μια μαξιλαροθήκη που είχε μέσα κλοπιμαία.


Το όχημα μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εντοπισμό αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού ενώ θα ελεγχθεί ώστε να διαπιστωθεί αν ήταν κλεμμένο.

Comments


bottom of page