top of page

Γιορτή των Χρωμάτων στο πάρκο Καραμανλή στη Ραφήνα στις 22 Σεπτεμβρίου


Η Fireflies Fest και ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου διοργανώνουν τη Γιορτή των Χρωμάτων, ένα πολύχρωμο φεστιβάλ χαράς και δημιουργίας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024 στις 11:00, στο πάρκο Καραμανλή, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους.


Πρόκειται για ένα φεστιβάλ που συνδυάζει την τέχνη, τη μουσική και τη διασκέδαση, προσφέροντας δραστηριότητες που εμπνέουν δημιουργικά και προάγουν την οικολογική συνείδηση. Από μαγευτικά face paintings και δημιουργικά εργαστήρια μέχρι διασκεδαστικά παιχνίδια, η εκδήλωση υπόσχεται να χαρίσει αξέχαστες στιγμές σε όλους επισκέπτες.

Η γιορτή θα πλαισιωθεί από εντυπωσιακά DJ sets, διαγωνισμούς, τραγούδια και διασκέδαση, δημιουργώντας μία γιορτινή ατμόσφαιρα που θα ενθουσιάσει όλους τους συμμετέχοντες. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονη ρίψη χρωμάτων γεμίζοντας τον ουρανό με πολύχρωμα νέφη και κάνοντας την εμπειρία ακόμα πιο μαγευτική.


Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να ζήσετε μία μαγευτική και πολύχρονη εμπειρία στην καρδία της Ραφήνας. Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη για όλους.


Comentarios


bottom of page