top of page

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο βασικός υποψήφιος για Σημαιοφόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο βασικός υποψήφιος για να κρατάει την σημαία της Ελλάδας στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.


Αρχικά, είχε γίνει πρόταση στον Μίλτο Τεντόγλου, ωστόσο ο Έλληνας άλτης αρνήθηκε αφού ευχαρίστησε την ΕΟΕ για την τιμητική πρόταση, λόγω του προγράμματός του. Η απόφαση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ως σημαιοφόρο της ελληνικής αποστολής, αναμένεται να οριστικοποιηθεί την Τρίτη (9/7) κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

"Θα ήταν τιμή να είμαι σημαιοφόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ανάμεσα σε κορυφαίους αθλητές", δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της Εθνικής Ελλάδας επί της Κροατίας. Ο ίδιος δεν είχε κρύψει τη συγκίνησή του νωρίτερα, λίγο πριν τη λήξη του τελικού με την Κροατία.


Όπως πρόσθεσε στη δήλωσή του, "Αν είμαι σημαιοφόρος, θα είναι σπουδαίο, αν όχι… ΟΚ. Είμαι χαρούμενος που ανήκω σε μια καλή ομάδα. Ελπίζω να είμαι πιο υγιής και να προσπαθήσουμε να πετύχουμε κάτι. Θα απολαύσω κάθε στιγμή."

Comentarios


bottom of page