top of page

Για δέκατη χρονιά θα πραγματοποιηθεί ο Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα


Για δέκατη συνεχόμενη χρονιά, ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ Ν.Μάκρης - Μαραθώνος προκηρύσσει την Αθλητική - Πολιτιστική συνάντηση «Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα- Marathon Lake Run» 10χλμ, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 και ώρα 9:00 π.μ. με σημείο εκκίνησης το μοναδικό μαρμάρινο φράγμα της Λίμνης.


Η διαδρομή των 10 χλμ. με την πανέμορφη θέα, περιλαμβάνει ασφάλτινο και χωμάτινο δρόμο με ελαφριές αναφορικές και κατηφορικές κλήσεις και κινείται περιμετρικά της Λίμνης και των ιδιωτικών εγκαταστάσεων της. Οι αθλητές τερματίζουν εντός των εγκαταστάσεων της Λίμνης Μαραθώνα κατευθυνόμενοι περπατώντας περίπου 1.000μ μετά τον τερματισμό προς τον χώρο εκκίνησης στη γραμματεία στις εγκαταστάσεις-γραφεία της ΕΥΔΑΠ.


Η διοργάνωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της ΕΥΔΑΠ, με την αιγίδα του Δήμου Μαραθώνος, της Περιφέρειας Αττικής και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ. Προθεσμία για εγγραφές έχει οριστεί η 18η Μαΐου 2024, αλλά λόγω υψηλής συμμετοχής συνήθως το ανώτατο όριο των 950 συμμετοχών συμπληρώνεται νωρίτερα. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Comments


bottom of page